Mina nyårslöften 2013

trodde ni ja :) Inte en chans att jag har några nyårslöften. Kan tänka mig att 2/3 av sveriges befolkning har träna mer och godisförbud som prio ett. Men hallå hur dumt? Vem säger att 1 januari, dagen då säkerligen även där 2/3 av sveriges ungdomar ligger bakfulla och enbart äter pizza och dricker cola (bara för att jag är bakfull så är det okej, även där hur dumt?) är den bästa dagen att börja sitt "nya liv"? När jag, personligen, tycker att alla dagar i veckan hela året är bra dagar att "börja om" om det nu är det man vill göra. Och det där med måndagar. Kiss my ass!!
 
Om du lovar dig själv för mycket ökar det risken för att det inte håller i längden. Om du har ett löfte som du inte håller så kan det på sikt göra att du får en självbild som säger att du inte lyckas med saker och ting. Och vem vill ha de? Skippa alla ord som alltid, aldrig och inte.
 
Ett nyårslöfte som handlar om t.ex. att du ska resa, en upplevelse eller bara ett besök hos någon vän är mycket bättre än alla dessa mat&träningslöften.
 
Det handlar inte om löften. Det handlar om livsstil. Och jag är himlans glad att jag har hittat min som jag mår bra av och trivs med. Sen får ni andra tro och tycka vad ni vill.  Jag lever mitt liv och i mitt liv bestämmer jag!
 
Familjen tycon Friberg nyår 2011/2012 i Borneo
 
En del av vårt glada gäng i Borneo nyårsafton.
 
Partheey :)