Mina nyårslöften 2013

trodde ni ja :) Inte en chans att jag har några nyårslöften. Kan tänka mig att 2/3 av sveriges befolkning har träna mer och godisförbud som prio ett. Men hallå hur dumt? Vem säger att 1 januari, dagen då säkerligen även där 2/3 av sveriges ungdomar ligger bakfulla och enbart äter pizza och dricker cola (bara för att jag är bakfull så är det okej, även där hur dumt?) är den bästa dagen att börja sitt "nya liv"? När jag, personligen, tycker att alla dagar i veckan hela året är bra dagar att "börja om" om det nu är det man vill göra. Och det där med måndagar. Kiss my ass!!
 
Om du lovar dig själv för mycket ökar det risken för att det inte håller i längden. Om du har ett löfte som du inte håller så kan det på sikt göra att du får en självbild som säger att du inte lyckas med saker och ting. Och vem vill ha de? Skippa alla ord som alltid, aldrig och inte.
 
Ett nyårslöfte som handlar om t.ex. att du ska resa, en upplevelse eller bara ett besök hos någon vän är mycket bättre än alla dessa mat&träningslöften.
 
Det handlar inte om löften. Det handlar om livsstil. Och jag är himlans glad att jag har hittat min som jag mår bra av och trivs med. Sen får ni andra tro och tycka vad ni vill.  Jag lever mitt liv och i mitt liv bestämmer jag!
 
Familjen tycon Friberg nyår 2011/2012 i Borneo
 
En del av vårt glada gäng i Borneo nyårsafton.
 
Partheey :)

Jordnötssmör

Hejhopp! Tagit semester härifrån då även min mobil verkat tagit semester från blogg.se appen. Hej-orkar-inte-sätta-på-datorn-utan-har-blivit-lat-när-det-ligger-en-ipad-framme-hela-tiden. Tyvärr lyckas jag inte med blogg.se på ipaden heller. Haha :) Nåväl. Haft bra dagar o mellandagar. Familjehäng, tjejhäng, sambohäng, lunch på stan, shopping, träning, nya releaser o utöver det borde jag skriva o allt det vardagliga såklart. MEN, har varken städat, tvättat eller lagat mat på flera dagar. Eller jo, tacos o köttfärssås har jag lagat. Och kokat ägg såklart. Annars har jag mest blivit bortskämd ute i Habo. Har även fått upp mitt sug för jordnötssmör. Denna härliga nyttiga gegga med crunchy bitar. Hallelujamoment. Den toppar numera alltid min frukost. Testa!
 
Nu ska vi ut o gå i skogen o sen en skogsfika på det. Tummen upp för uteliv.
En ärlig bild på ett kvällsmål. Som sagt.. denna gegga :D

Juldagen

Juldagen, den stora fest dagen.. Hade det vart för några år sedan hade jag förmodligen redan varit både dragen och hunnit nyktra till vid den här tiden :D Känner mig helt slut. Soffan är min bästa vän just nu och tanken på fest känns inte alls kul.. Hoppar därför över dagens festligheter och struntar fullständigt i om jag låter tråkig. Jag har börjat lyssna mer på mig själv och göra det jag känner för mest. Man ska aldrig pressa sig till något man inte känner för. Självklart vill jag vara med mina vänner men det finns betydligt fler tillfällen o umgås!! Var rädda om er ikväll! Om cirkus tre timmar sover nog jag! Kram på er