I.d smink

Det stavas LYCKA när man helt glömt bort att man har ett nytt i.d paket i badrummet sen över 1/2 år tillbaka. HUR kan man glömma bort allt detta? Det bara låg där framför mig idag när jag letade efter nått annat i badrummet :) wiehoo!

Läkarbesök

Äntligen sista sjukbesöket för denna veckan. Tanken var att jag skulle börja jobba nästa vecka. Men min läkare var bestämd om att jag bara skulle jobba 50%. Fine. Är lite less på o gå hemma. Men som min sambo säger. Det kanske handlar om 2 mån av ditt liv. Man måste sätta hälsan först. Så sant så sant. Jag ska ju förhoppningsvis jobba heltid i ca 40 år till så jag får väl njuta lite av "ledigheten" (trots min värk). Promenaden imorse var iallafall himla mysig och vi fick ihop nästan 6 km på en timma haha. Snöigt o halt så det blev spända mini steg haha! Nu sitter jag i kö för o ta borelia test. Jag HATAR sprutor.

Godmorgon fredag!!

Sitter med kaffet i handen. Ska strax på morgonpromme med bästa Annika. Sen ett läkarbesök och sen kör jag ut till Habo och stannar där ett dygn!! Sitter just o funderar på om det är vinterdäck på bilen haha.. Bra minne. Förövrigt vääääälkommen snööööön!! (Bild från igårkväll) Hörs sen! Kram