Frusen morgon

Morsning!! Brrr vilken kall morgon. Har suttit med mysfilt i soffan med god frukost framför Nyhetsmorgon sen 8.. Fryser konstant så värmer mig nu med en hemgjord rykande varm kopp choklad!! Börjar faktiskt Tina :) Måste ändå säga att jag älskar hösten. Soffhäng, tända ljus, varmt gott te och film efter film :) Ha en mysig onsdag!!

Tisdagsfrukost

Kvarg/keso med musli toppat med varma mosade jordgubbar och varm mosad banan + ett perfekt ägg. Precis lagom! Men såå gott så man nästan ville ha mer :) Och såklart ipaden bredvid så man kan uppdatera sig lite om världen. Läskigt det här i New York. Håller tummarna för att allt går bra!!

Soffhäng

Haha insåg precis att jag skrivit lördagsfrukost men självklart skulle det stå söndagsfrukost. (Önsketänkande) Känns jobbigt&tråkigt att helgen är slut. Jag hinner inte med. Huvvet mår inte bra och 40h jobb väntar förutom att jag får gå hem två h tidigare på onsdag för att jag ska till naprapaten igen och knäcka lite uhh... Annars är allt på topp. Lagat mumsig kycklinggryta med kokosmjölk idag till mig o kärleken. Tillsammans med matvete/ris och avokado. Mycket uppskattad. Dags att slänga sig i sängen efter filmen project X och en skål godis och se om man kan somna! Sov gott :)